Amber Heard'ün Johnny Depp İle İlgili Sözleri Çileden Çıkardı! Onu Hala Seviyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve eski eşi Johnny Depp'e açtığı iftira davasını kaybeden Amber Heard yaptığı son açıklamada Johnny Depp'i halen sevdiğini söylerken, bu açıklaması sosyal medyada tepki ile karşılandı.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve eski eşi Johnny Depp'e açtığı iftira davasını kaybeden Amber Heard yaptığı son açıklamada Johnny Depp'i halen sevdiğini söylerken, bu açıklaması sosyal medyada tepki ile karşılandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini Amber Heard yaptığı son açıklamada Johnny Depp'i halen sevdiğini söylerken, bu açıklaması sosyal medyada tepki ile karşılandı. 

 

Yaşananların ardından geçtiğimiz günlerde 'Today Show'da Savannah Guthrie'ye konuşan aktrisin, röportajının bir kısmı daha yayınladı. Eski eşi Johnny Depp'in kendisine karşı açtığı 50 milyon dolar değerindeki iftira davasını kaybeden Amber Heard, bir anda savunduğu şeylerden vazgeçerek Johnny Depp'i hala sevdiğini açıkladı. Depp'in kendisine şiddet uyguladığı iddialarının arkasında duran Heard'ün açıklamaları sosyal medya kullanıcılarını çileden çıkardı. Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Johnny Depp ve kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Amber Heard, 2017 yılında evliliklerini sonlandırma kararı alsa da son aylarda 50 milyon dolarlık iftira davasıyla gündeme geldi. Tüm dünyayı kasıp kavuran dava geçtiğimiz günlerde sonuçlanarak Johnny Depp'in haklılığı ortaya konmuştu. Davayı kaybetmesine rağmen Depp'in kendisine şiddet uyguladığı konusunda ısrarcı davranan Amber Heard'ün rol aldığı Aquaman and the Lost Kingdom filminin kadrosundan çıkarıldığı ileri sürüldü ve Heard'ün sözcüsü konu hakkında "Dedikodu çarkı dönüyor" ifadelerini kullandı. Sosyal medyada tepkilerin odak noktası haline gelen Heard, önceki günlerde Savannah Guthrie ile yaptığı söyleşide herkesi şoke eden açıklamalarda bulundu. Guthrie, Heard'e eski eşini hala sevip sevmediğini sorunca Heard öyle bir yanıt verdi ki Depp hayranları öfkeden deliye döndü. 

 

"KESİNLİKLE ONU SEVİYORUM”

 

"Evet... Kesinlikle.. Kesinlikle onu seviyorum" diye sözlerine başlayan Heard "Onu tüm kalbimle sevdim ve temelden kopmuş bir ilişkiyi sürdürmek için elimden gelenin en iyisini yaptım. Ona karşı hiçbir kötü duygum yok" dedi. Eski eşinin kendisine şiddet uyguladığını hala daha savunan Heard'ün bu hareketi sosyal medya kullanıcıları tarafından "İki yüzlülük" olarak adlandırıldı. Tüm dünya basınında yalanları tek tek ortaya çıkan ünlü oyuncunun bir anda "R" yaparak sempati kazanmaya çalışması olumsuz yöndeki eleştirileri daha da arttırdı.