Alper Saldıran'ın Yeni Aşkı Belli Oldu! Ünlü Manken Lara Alan İle Aşk Yaşıyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve Aşkın Tarifi dizisinden sonra en son Netflix'te yayınlanan Yakamoz S-245 dizisi ile hayranlarıyla buluşan ünlü oyuncu Alper Saldıran'ın yeni aşkı ünlü manken Lara Alan çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve Aşkın Tarifi dizisinden sonra en son Netflix'te yayınlanan Yakamoz S-245 dizisi ile hayranlarıyla buluşan ünlü oyuncu Alper Saldıran'ın yeni aşkı ünlü manken Lara Alan çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Alper Saldıran'ın yeni aşkı ünlü manken Lara Alan çıktı. 

 

alper saldiran lara alan ile ask yasiyor

 

Lara Alan ile aşk yaşıyor!

 

Hürriyet gazetesinden İsmail Bayrak’ın haberine göre; Oyuncu Alper Saldıran, aradığı aşkı model Lara Alan’da buldu. Alper Saldıran 2013 yılında meslektaşı Pınar Tuncegil ile evlenmiş, çift 2019’da evliliklerini resmi olarak noktalamıştı. En son “Yakamoz S-245” dizisiyle seyirci karşısına çıkan Saldıran, aşk hayatında yeni bir sayfa açtı. Ünlü oyuncu, bir süre önce model Lara Alan ile aşk yaşamaya başladı. Yakın çevrelerinden alınan bilgiye göre; birbirlerini tanıma aşamasında olan çift, ilişkilerini bir süre gözlerden uzak yaşamak istiyor ve el ele ortaya çıkmak için henüz erken olduğunu düşünüyor. Alper Saldıran’ın Pınar Tuncegil’le evliliği 6 yıl sürdü.