Alpay Kazan'ın Vefatı Survivor Yarışmacılarını Yasa Boğdu!

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 tüm hızıyla devam ederken ilk dokunulmazlık oyununu kazanan ünlüler takımının ardından toplanan konseye Murat Ceylan eşlik ederken Alpay Kazan'ın ölüm haberini alan yarışmacıların göz yaşları sel oldu. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 tüm hızıyla devam ederken ilk dokunulmazlık oyununu kazanan ünlüler takımının ardından toplanan konseye Murat Ceylan eşlik ederken Alpay Kazan'ın ölüm haberini alan yarışmacıların göz yaşları sel oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Murat Ceylan, Survivor All Star'da ada konseyinde Alpay Kazan'ın ölüm haberini yarışmacılara iletirken yarışmacıların gözyaşları sel oldu.

 

Merve ben bu acıyı yaşadığım için duygularımı tarif edemiyorum!

 

Yarışmacıların üzüntüleri yüzlerine yansırken, daha önce annesini de kanser nedeniyle kaybeden Merve "Ben bu acıyı daha önce de yaşadığım için bu acının bir tarifi yok. Başımız sağolsun mekanı cennet olsun" ifadelerini kullanırken gözyaşlarını durdurmakta güçlük çekti. Atakan ise "Çok sevdiğimiz bir ağabeyimizdi. Çok iyi insandı. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullanırken gözyaşlarını tutamadı. 

 

alpay kazan in olum haberi survivor yarismacilarini yasa bogdu