Alp Navruz'dan Maskesiz Görüntüleriyle İlgili Açıklama!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden Zümrüdüanka dizisi oyuncularından Alp Navruz, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada bugün basında çıkan maskesiz görüntüleriyle ilgili açıklama yaptı. 

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden Zümrüdüanka dizisi oyuncularından Alp Navruz, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada bugün basında çıkan maskesiz görüntüleriyle ilgili açıklama yaptı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Alp Navruz, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada bugün basında çıkan maskesiz görüntüleriyle ilgili açıklama yaptı. 

 

Maskemin ipi koptu! 

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Arkadaşlar önemsemiyorum yanlış yansıtılan durumu ama insani olarak açıklama gereği duyuyorum. Maskemin ipi koptu dün, zaten sadece eldiven takıp çıkmayacağımı tahmin edenler ve paylaşımlarımı bilenler gerçeği anlamıştır diye düşünüyorum. Asla sağlık çalışanlarımızın emeğine, insanların çabasına saygısızlık etmek istemem. 24 gün izole bir yaşam sürdüm ve devam ediyorum. Kötü örnek olmak kesinlikle istemezdim ama böyle yansıtılması rahatsız etti. Sevgiler" ifadesini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım,