Almanya'da Hüzün! Almanya Dünya Kupası'na Veda Etti!

Almanya Milli Takımı Katar 2022 Dünya Kupası'nda gruplarda Kosta Rika ile karşı karşıya gelirken, maçtan 4-2'lik skorla galip ayrılsa da Dünya Kupası'na grup aÅŸamalarında veda etti. 

 

Almanya Milli Takımı Katar 2022 Dünya Kupası'nda gruplarda Kosta Rika ile karşı karşıya gelirken, maçtan 4-2'lik skorla galip ayrılsa da Dünya Kupası'na grup aÅŸamalarında veda etti. Almanya Milli Takımı Katar 2022 Dünya Kupası'nda gruplarda Kosta Rika ile karşı karşıya gelirken, maçtan 4-2'lik skorla galip ayrılsa da Dünya Kupası'na grup aÅŸamalarında veda etti. 

 

Averajla Dünya Kupası'na veda ettiler!

 

Sözcü gazetesinin haberine göre, Dünya Kupası'nın güçlü ekiplerinden Almanya, 2018 Dünya Kupası'nın ardından 2022'de de grup aÅŸamasında elendi. Katar’ın ev sahipliÄŸi yaptığı ÅŸampiyonada E Grubu son maçında Kosta Rika’yı 4-2 maÄŸlup eden Almanya puanını 4’e yükseltse de aynı puana sahip Ä°spanya’nın averajla gerisinde 3. sırada kalarak turnuvaya veda etti. 2022 Dünya Kupası’na 2-1’lik Japonya yenilgisiyle baÅŸlayan Almanya, ikinci maçında ise Ä°spanya ile 1-1 berabere kaldı. Almanya, tek galibiyetini gruptaki son maçta Kosta Rika karşısında elde etti ancak bu sonuç son 16 için yeterli olmadı. Dünya Kupası’nın favorileri arasında gösterilen Almanya, Katar’da son 16 turunu göremedi. E Grubu’nda Japonya 6 puanla lider, Ä°spanya’da 4 puan ile aynı puana sahip Almanya’nın averajla önünde grup ikincisi olarak son 16 turuna yükseldi. Kosta Rika ise 3 puan ile son sırada kaldı.