Alişan'dan Fenerbahçe Değerlendirmesi! 'İyi Bir Şey Oldu!'

Şarkıcı Alişan, çocukları Burak, Eliz ve yeğeni Ceylan ile Bebek Parkı'na gitti. Çimler üzerinde oturup piknik yapan Alişan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un "2 Nisan’da Süper Lig'den çekilebiliriz" açıklamasını değerlendirdi.

 

Milliyet gazetesinden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; 'Dostlar Mahallesi' adlı dizinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Alişan ile Buse Varol, 2018 yılında nikâh masasına oturmuştu. 2019'da oğulları Burak'ın doğumu ile ilk kez anne ve baba olma mutluluğunu yaşayan çift, 2021'de kızları Eliz'i kucaklarına almıştı. Alişan, Temmuz 2021'de koronavirüs nedeniyle kaybettiği kardeşi Selçuk Tektaş'ın iki çocuğu Eyşan ve Ceylan'a da sahip çıkmıştı.

 

HAFTA SONUNU ÇOCUKLARINA AYIRDI

 

Alişan, hafta sonunu çocukları Burak, Eliz ve yeğeni Ceylan’a ayırdı. Çocukları ve yeğenini Bebek Parkı’na götüren şarkıcı, onlara çimler üzerinde oturup piknik yaptı. Oğlu Burak’ın "Bizi Bebek’e götür" dediğini söyleyen Alişan, "Bu bayram Mısır’a gideceğiz. Çocuklar öyle istedi. Dört gün yokuz. Bu bayram sahne almıyorum" açıklamasında bulundu.

 

İYİ BİR ŞEY OLDU!

 

Koyu Fenerbahçeli taraftarı olan Alişan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un "2 Nisan’da ligden çekilebiliriz" açıklamasını da değerlendirdi. Ligden çekilme olmayacağını belirten Alişan, "İyi bir şey oldu. Gözdağı verildi" dedi. Sık sık Galatasaraylı Şahan Gökbakar’a X üzerinden göndermede bulunan Alişan, yaşanan süreci şöyle anlattı: Fenerbahçe Avrupa kupasında 6 yemişti ya, Şahan o gece alay edercesine bir şey paylaşmıştı. Ben de ondan sonra devamlı paylaşmaya başladım. O beni engelledi, ben onu engelledim. Hep birlikte birbirimizi engelledik.



Etiketler: