Alişan'dan Etek Giyen Erkeklerle İlgili Yorum! 'Cinsiyetsiz Bir Toplum Yaratmak İstiyorlar!'

Son dönemde yaptığı açıklamalarla dikkat çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Alişan yaptığı açıklama ile dikkat çekti.

 

Etek giyen ünlüler hakkında konuşan şarkıcı Alişan, “Cinsiyetsiz bir toplum yaratmak istiyorlar. Ancak burası Türkiye, bu durum işlemez” şeklinde konuştu. Son dönemde birçok erkek sanatçı ojeli ve etek giyerek objektiflere yansımıştı. Konu hakkında konuşan şarkıcı Alişan, TV8 ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalmasın programında gazetecilerin sorularını cevapladı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Alişan etek giyen erkek ünlüler hakkında konuştu.

 

alisan dan etek cikisi cinsiyetsiz bir toplum yaratmak istiyorlar

 

“Burası Türkiye, bu durum işlemez”

 

 “Cinsiyetsiz bir toplum yaratmak istiyorlar” diyen şarkıcı, “Cinsiyetsiz bir toplum yaratmak istiyorlar. Ancak burası Türkiye, bu durum işlemez. Demokratik bir ülkede yaşıyoruz ve kimseye karışamayız. Ancak çocuğum daha 5 yaşında ve bu durumu çok fazla görürse örnek alabilir. Bu durum tehlikeli olabilir.” şeklinde konuştu.

 

"Neden kadınlara kaptırdık”

 

Daha önce oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, oje sürdüğü tırnaklarını sosyal medya sayfasından paylaşmış ve bazı takipçileri tarafından tepki almıştı.  Ardından daha önce bir konserine tütü ile çıkan Bartu Küçükçağlayan başka bir konserine mini etekle çıkmıştı. Şarkıcı Sefo Eser Yenenler'in programına katılmış, etekli pozuna gelen linçlere karşılık "Etek keyifli bence neden kadınlara kaptırdık onu bilmiyorum yani. Püfür püfür abi!" şeklinde konuşmuştu.



Etiketler: