Ali Sürmeli Twitter'da Söylediği İddia Edilen Sözlerle İlgili Açıklamada Bulundu! İlgim Yoktur!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ali Sürmeli, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda son dönemde habere konu olan Twitter sayfasından söylediği sözleri yalanlarken Twitter ile ilgisi olmadığını söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ali Sürmeli, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda son dönemde habere konu olan Twitter sayfasından söylediği sözleri yalanlarken Twitter ile ilgisi olmadığını söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ali Sürmeli, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda son dönemde habere konu olan Twitter sayfasından söylediği sözleri yalanlarken Twitter ile ilgisi olmadığını söyledi 

 

Twitter'da söylediği iddia edilen "Haksızlığa ve hukuksuzluğa, talana ve istilaya "DUR" demek için ben de artık Twitter'dayım. Adaletten yana olan tüm dostlara selam olsun. Şunu unutmayınız. Saklayacak suçu olan rejimler sansür uygular. Bu yasa ile suçlarını resmi olarak kabul ettiler." sözlerinin haber olması üzerine Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda konuya açıklık getiren Sürmeli "Adımı açılan Twitter sayfasıyla ilgim yoktur" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

ali surmeli den twitter aciklamasi konuyla ilgim yok