Aleyna Tilki Yeni Şarkısının Müjdesini Ekibindeki Düşmanlıkları Anlatarak Açıkladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yeni şarkısının müjdesini verirken ekibinin içindeki düşmanlarından bahsetti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yeni şarkısının müjdesini verirken ekibinin içindeki düşmanlarından bahsetti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yeni şarkısının müjdesini verirken ekibinin içindeki düşmanlarından bahsetti. 

 

Ekibimde düşmanlarım var!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Yaklaşık iki hafta sonra ‘Tanırım İntiharı’ adlı şarkımı çıkartıyorum. Serdar Ortaç albümüne kaydettiğim ve çok daha sonra çıkacak olan bi demo sızdırıldı. Şimdi çıkartacağım şarkının önüne geçmek için bir tuzak bu. Ekibimde düşmanlarım var. Benim haberim var, sizin de olsun." ifadelerini kullanan Tilki sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

aleyna tilki yeni sarkisinin mujdesini ekibimde dusmanlarim var diyerek duyurdu