Aleyna Tilki Yeni Klibinde Hemşire Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, yeni klibinde hemşire oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, yeni klibinde hemşire oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, yeni klibinde hemşire oldu. 

 

Şarkıları ve açıklamalarıyla sık sık magazin dünyasında gündem olan genç şarkıcı Aleyna Tilki, yeni klibi 'Tanırım İntiharı' ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 22 yaşındaki şarkıcı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarına müjdeyi verdi. 22 yaşındaki şarkıcı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarına müjdeyi verdi. Aleyna Tilki, 28 Ekim Cuma günü çıkacak olan yeni şarkısı ‘Tanırım İntiharı’ klibinden ilk karesini sosyal medya hesabından paylaştı. Tilki "Uzun zaman sonra ilk Türkçe şarkım ‘Tanırım İntiharı’ 5 gün sonra yayında" notunu düştü. Hasta yatağında poz veren şarkıcı Instagram’da paylaştığı bu karede yer olarak Şişli’deki psikiyatri hastanesi Lape'yi işaretledi.

 

aleyna tilki yeni klibinde hemsire oldu

 

'KLİP ÇEKİMİ BOYUNCA AĞLADIM’

 

Aleyna Tilki, hikayesinde paylaştığı fotoğrafa da 'Klip çekimi boyunca ağladım. Çok üzücü bir şarkı yaptım galiba' notunu düştü.



Etiketler: