Aleyna Tilki'ye Bir Takipçisinden 10 Yaşındaki Atakan Göndermesi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'ye bir takipçisinin 10 yaşındaki Atakan üzerinden verdiği yanıt olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'ye bir takipçisinin 10 yaşındaki Atakan üzerinden verdiği yanıt olay oldu. Son dönemde yaptığı ilginç paylaşımlarla dikkat çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'ye bir takipçisinin 10 yaşındaki Atakan üzerinden verdiği yanıt sosyal medyada olay oldu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Hesap verdiğim tek kişi garsonlardı" ifadelerini kullanan Tilki'ye bir takipçisi 10 yaşındaki Atakan'ın felsefe bilgisi üzerinden gönderme yaparken" 19 yaşındaki Aleyna ile D&R reyonlarında tanıştık. Kitaplara bakıyordum "Felsefeye ilgilisin galiba" dedi. "Evet" dedim. 5 ayda 250 kitap okumuş. 2 saate yakın konuştuk. Hayran kaldım. Aristo'dan girdik, J.J. Rousseau ve Bauman'dan çıktık. Yeni bir arkadaşım oldu" ifadeleriyle yanıt veren takipçisinin bu göndermesi sosyal medyada olay oldu. 

 

İşte o diyalog;