Aleyna Tilki Ünlü Rapçi Uzi İle Aşk Mı Yaşıyor? İşte O İddia!

Aleyna Tilki Uzi ile aşk mı yaşıyor? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ile ünlü rapçi Uzi'nin aşk yaşadıkları iddia edildi. Peki Aleyna Tilki Uzi ile aşk yaşıyor mu? Cevaplar haberimizde..

 

Aleyna Tilki Uzi ile aşk mı yaşıyor? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ile ünlü rapçi Uzi'nin aşk yaşadıkları iddia edildi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ile ünlü rapçi Uzi'nin aşk yaşadıkları iddia edildi. Peki Aleyna Tilki Uzi ile aşk yaşıyor mu? Cevaplar haberimizde..

 

aleyna tilki uzi ile ask mi yasiyor

 

Aleyna Tilki Uzi ile aşk yaşıyor mu?

 

Daha önce, "Sevgilim biraz maço ve keko olabilir" açıklamasını yapan Aleyna Tilki'nin "Uzi" lakaplı rapçi Utku Yalçınkaya ile aşk yaşadığı konuşuluyor. Aleyna Tilki ve 'Uzi' adıyla tanınan rapçi Utku Yalçınkaya yeni bir aşka yelken açtı. 'Umurumda Değil', 'Makina' şarkılarıyla adını duyuran rapçi Uzi 15 gündür Aleyna Tilki ile aşk yaşıyor. 

 

Daha Önce Bağcılar Polemiği yaşamışlardı! Ne demişler büyük aşklar kavga ile başlar! 

 

Daha önce Uzi ile Aleyna Tilki'nin Bağcılar polemiği sosyal medyada gündem olmuş bu haberi yine ilk Fenoreporter.com yapmıştı. 

 

İşte o haber; https://www.fenoreporter.com/haberler/aleyna-tilki-ile-uzi-arasinda-bagcilar-polemigi-sosyal-medyada-olay-oldu