Aleyna Tilki'nin Ölüm Açıklaması Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve oyuncu Aleyna Tilki, Instagram sayfasından takipçilerinin merak ettikleri sorulara yanıt verirken, ölüm ile ilgili düşünceleri olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve oyuncu Aleyna Tilki, Instagram sayfasından takipçilerinin merak ettikleri sorulara yanıt verirken, ölüm ile ilgili düşünceleri olay oldu. Son dönemde rol aldığı İşte Bu Benim Masalım isimli dizideki performansıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve oyuncu Aleyna Tilki, Instagram sayfasından takipçilerinin merak ettikleri sorulara yanıt verirken, ölüm ile ilgili düşünceleri olay oldu

 

Ölüme küçük yaşlardan beri ilgisinin olduğunu söyleyen Tilki, "Benim oyun parkım mezarlığın içindeydi. Bir evim de morgun karşısındaydı. Otopsi bile izledim. Mezarlıklarda duyu dışı algılarla ilgili deneyler yaptım. Ölüm, bana ilham veriyor. Tabii ki herkes kendi için yazılan vakti beklemeli" dedi. Bu sözler sonrasında Tilki'ye yorum yağdı. 

 

aleyna tilki olum aciklamasi