Aleyna Tilki'nin Annesi Havva Öztel Reklamlara Göz Kırptı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel Instagram'da takipçilerinin sorularını yanıtlarken, yakın zamanda reklamlarda yer alabileceğini söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel Instagram'da takipçilerinin sorularını yanıtlarken, yakın zamanda reklamlarda yer alabileceğini söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel Instagram'da takipçilerinin sorularını yanıtlarken, yakın zamanda reklamlarda yer alabileceğini söyledi.

 

Annelik duruşuma zarar gelmeyecek şekilde reklamlar da görebilirsiniz! 

 

Aleyna Tilki'nin kendisi kadar gündeme gelen annesi Havva Öztel takipçilerinin sorularını yanıtladı. Anne Havva Öztel kendisine oyunculuk teklifleri geldiğini ancak ilgilenmediğini söylerken reklam tekliflerine ise göz kırptı. Öztel, "Tabii ki teklifler geliyor ama bu sektör benim çok tercih ettiğim bir sektör değil düşünmüyorum ama reklamlarda beni görebilirsiniz. Annelik duruşuma zarar vermeyecek şekilde görebilirsiniz" dedi.

 

aleyna tilki nin annesi havva oztel reklamlar da yer alabilecegini acikladi