Aleyna Tilki'nin Annesi Havva Öztel'den Kızına Zehir Zemberek Sözler!

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel kızının Uzi ile ilişkisi hakkında neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'in, kızının Uzi ile ilişkisi hakkında zehir zemberek sözler söylediği iddia edildi. Peki Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel kızının Uzi ile ilişkisi hakkında neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel kızının Uzi ile ilişkisi hakkında neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'in, kızının Uzi ile ilişkisi hakkında zehir zemberek sözler söylediği iddia edildi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'in, kızının Uzi ile ilişkisi hakkında zehir zemberek sözler söylediği iddia edildi. Peki Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel kızının Uzi ile ilişkisi hakkında neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

havva oztel den aleyna tilki ye zehir zemberek uzi sozleri 1

 

Sana hakkımı helal etmem! 

 

Popçu Aleyna Tilki, bir süredir 'Uzi' lakaplı rapçi Utku Yalçınkaya ile aşk yaşıyor. Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, kızının sevgilisini veto etti.

 

havva oztel den aleyna tilki ye zehir zemberek uzi sozleri 2

 

Geçtiğimiz haftalarda kendisinden yaşça büyük iş insanı Haldun Demirhisar ile görüntülenen Aleyna Tilki, aşk iddiasını yalanlamıştı.

 

havva oztel den aleyna tilki ye zehir zemberek uzi sozleri 3

 

Tilki, 'Uzi' lakaplı rapçi Utku Yalçınkaya ile aşk  yaşamaya başladı. Uzi'nin yaşam tarzından rahatsız olan anne Havva Öztel, Aleyna Tilki'ye "Eğer ilişkin devam ederse sana hakkımı helal etmem" demiş. İddialara göre Tilki annesinden yaşadığı aşk yüzünden veto yemiş. Tilki'nin bu iddiaya ne yanıt vereceği merak konusu oldu.

 

havva oztel den aleyna tilki ye zehir zemberek uzi sozleri 4