Aleyna Tilki'nin 45 Bin TL'lik Kombini Beğeni Topladı!

Geçtiğimiz günlerde çıkardığı ilk İngilizce şarkısı "Retrograde" ile Youtube'da 7 milyon izlenmeyi geçen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün Bebek'te görüntülenirken, 45 Bin TL'lik kombini ile beğeni topladı. 

 

Geçtiğimiz günlerde çıkardığı ilk İngilizce şarkısı "Retrograde" ile Youtube'da 7 milyon izlenmeyi geçen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün Bebek'te görüntülenirken, 45 Bin TL'lik kombini ile beğeni topladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün Bebek'te görüntülenirken, 45 Bin TL'lik kombini ile beğeni topladı. 

 

Bebek'te görüntülenen Aleyna Tilki, İngiltere ve Amerika'da evi olduğunu söyledi. Tilki'nin üzerindeki marka kıyafetlerin toplamının 45 bin 200 TL olması dikkat çekti. YouTube'da 7 milyon izlenmeyi geçen şarkısıyla ilgili konuşan Tilki, "İngiltere'den Hindistan'a kadar çok güzel yorumlar alıyorum. Bu bizim için büyük bir gururdur, Türkiye'de de" dedi. Tilki'nin; montunun 11,450 TL, çizmesinin 13.750 TL, çantasının ise 20 bin TL olduğu öğrenildi.

 

aleyna tilki 45 bin tl kombin