Aleyna Tilki Mor Ve Ötesi'nin Kendisi Hakkındaki Övgülerine Cevap Verdi!

Aleyna Tilki Mor ve Ötesi'nin kendisi hakkındaki tweetine ne yanıt verdi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından Mor ve Ötesi müzik grubunun kendisi hakkındaki övgülerine yanıt verdi. Peki Aleyna Tilki Mor ve Ötesi'nin kendisi hakkındaki tweetine ne yanıt verdi? Cevaplar haberimizde..

 

Aleyna Tilki Mor ve Ötesi'nin kendisi hakkındaki tweetine ne yanıt verdi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından Mor ve Ötesi müzik grubunun kendisi hakkındaki övgülerine yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından Mor ve Ötesi müzik grubunun kendisi hakkındaki övgülerine yanıt verdi. Peki Aleyna Tilki Mor ve Ötesi'nin kendisi hakkındaki tweetine ne yanıt verdi? Cevaplar haberimizde..

 

aleyna tilki mor ve otesi nin kendisi hakkindaki ovgulerine cevap verdi

 

Gerçeğimi hissettiğiniz için çok teşekkür ederim!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından Mor ve Ötesi müzik grubunun kendisi hakkındaki övgülerine yanıt verdi. Twitter sayfasından Aleyna Tilki için "aleyna çok iyi şarkıcı. hakikat bu. hep en güzel şarkılara rastlaması dileğiyle…" ifadelerini kullanan Mor ve Ötesi müzik grubuna yanıt veren Tilki "Gerçeğimi hissettiğiniz için çoook teşekkür ederim. Özden gelen hep öze gidermiş… İyi ki sizin müziklerinizle büyümüşüm..Dünya kariyerim için Londra’da  üretirken, sizi dinleyerek büyüyen bir neslin içinde olmam bana bir kale gibi hissettiriyor." ifadelerini kullandı 

 

Ne olmuştu?

 

TikTok'ta canlı performansında Mor ve Ötesi'nin "Bir Derdim Var" şarkısını seslendiren Aleyna Tilki hakkında haber yapan bir internet sitesi Tilki'nin performansı için alaycı bir üslup kullanmıştı. Bunun üzerine şarkının sahibi Mor ve Ötesi grubu genç şarkıcıya sahip çıkmış, şarkıcının çok iyi bir ses olduğunu dile getirmişti.