Aleyna Tilki Konserinde Kendisini Jiletleyen Çocuk İçin Sert Konuştu! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda önceki gün verdiği konser sırasında bir hayranının kendini jiletlemesi ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda önceki gün verdiği konser sırasında bir hayranının kendini jiletlemesi ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda önceki gün verdiği konser sırasında bir hayranının kendini jiletlemesi ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Keşke seni farketmemin seni iyileştiremiyeceğini bilseydin!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda önceki gün verdiği konser sırasında bir hayranının kendini jiletlemesi ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda konseri sırasında yaşananlar için "Dün gözümün önünde sahnedeyken kendini jiletleyen çocuk beni bi bulsun. Keşke seni farketmemin seni iyileştiremiyeceğini bilseydin.. Dünya suçlu evet. Ama topluma ve kendine bunu yaşatmak  çok BENCİL bi yoldan dünyayı suçlamaktır…" ifadelerini kullanan Tilki sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

 



Etiketler: