Aleyna Tilki Kendisinden Para İsteyen Çiçekçiye Kitap Aldı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve oyuncu Aleyna Tilki, önceki gün kitapçı çıkışında görüntülenirken, kendisinden para isteyen çiçekçiye kitap aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve oyuncu Aleyna Tilki, önceki gün kitapçı çıkışında görüntülenirken, kendisinden para isteyen çiçekçiye kitap aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve oyuncu Aleyna Tilki, önceki gün kitapçı çıkışında görüntülenirken, kendisinden para isteyen çiçekçiye kitap aldı

 

Aleyna Tilki kendisinden para isteyen çiçekçiye kitap aldı. Bebek'te bir kitapçı çıkışı görüntülenen Aleyna Tilki gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Hastalığının geçtiğini ve iyi olduğunu söyleyen şarkıcı yeni klibi hakkında konuştu. "Tipik Aleyna Tilki klibi olacak ama bu sefer daha kaliteli hali, dünyaya açılan bir proje olduğu için tipik Aleyna Tilki hareketleri var ama bir tık kaliteli olanı. Klipte benim bilim insanı yönümde var. Şimdi bunu dediğim için benimle dalga geçecekler" diye konuştu. Bilim insanı yönü olduğunu söyleyen Tilki'ye muhabirler Nasrettin Hoca bana benziyor açıklamasını sordu. "Tarzı benziyor bana. Ben de güldürüyorum ama fıkra değil de bizim jenerasyona göre hikayeler anlatıyorum. Hemde düşündürüyorum. Yeni nesil fıkralar benim twitlerim" dedi.

 

aleyna tilki cicekciye kitap aldi

 

Röportajını bitirip aracına binen Aleyna Tilki'nin camını bir çiçekçi çaldı. Tilki uzun süre genç şarkıcıya övgüler yağdırıp para isteyen çiçekçiyi geri çevirmedi. Şoförüne para verip, çıktığı kitapçıdan William Shakespeare kült eserlerinden olan Hamlet kitabını aldırdı. Para isteyen çocuğa kitap hediye eden Aleyna Tilki, "Abla ben okuma yazma bilmiyorum. Bir daha ki sefere de okula yazdır beni" karşılığını alınca kahkaha attı. Tilki gazetecilere bir daha ki sefere sizlere de kitap alıp hediye etmek istiyorum keşke herkes birbirine kitap alsa ne güzel olur diyerek evinin yolunu tuttu.



Etiketler: