Aleyna Tilki İle Uzi Arasında Bağcılar Polemiği! Sosyal Medyada Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla zaman zaman geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ile ünlü rapçi Uzi arasında yaşanan Bağcılar polemiği sosyal medyada olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla zaman zaman geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ile ünlü rapçi Uzi arasında yaşanan Bağcılar polemiği sosyal medyada olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ile ünlü rapçi Uzi arasında yaşanan Bağcılar polemiği sosyal medyada olay oldu.

 

Aleyna Tilki, dün akşam Twitter hesabından rapçileri kızdıracak bir tweet atarak, kazanları kaynattı. “Türk müzik piyasasını bence bağcılar semti yönetiyor” diyerek müzik listelerini alt üst eden rapçilere gönderme yapan Tilki’ye, “KRVN” şarkısıyla son dönemlerin en çok dinlenen ismi Uzi’den ise “Hani keko seviyodun” şeklinde yanıt geldi. Bunun üzerine Uzi'ye yanıt veren Tilki "Seviyorum ki. Seviyoruz diye analiz de mi yapmayalım" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o polemik;

 

 

aleyna tilki ile uzi arasinda bagcilar polemigi