Aleyna Tilki Haldun Demirhisar İle Aşk Mı Yaşıyor?

Aleyna Tilki Haldun Demirhisar ile aşk mı yaşıyor? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki önceki gün ünlü iş adamı Haldun Demirhisar ile yakalanınca aralarında aşk ilişkisi mi var sorusu gündeme geldi. Peki Aleyna Tilki Haldun Demirhisar ile aşk mı yaşıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Aleyna Tilki Haldun Demirhisar ile aşk mı yaşıyor? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki önceki gün ünlü iş adamı Haldun Demirhisar ile yakalanınca aralarında aşk ilişkisi mi var sorusu gündeme geldi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki önceki gün ünlü iş adamı Haldun Demirhisar ile yakalanınca aralarında aşk ilişkisi mi var sorusu gündeme geldi. Peki Aleyna Tilki Haldun Demirhisar ile aşk mı yaşıyor? Cevaplar haberimizde..

 

aleyna tilki haldun demirhisar ile ask mi yasiyor

 

Aleyna Tilki Haldun Demirhisar ile aşk mı yaşıyor? 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki önceki gün ünlü iş adamı Haldun Demirhisar ile yakalanınca aralarında aşk ilişkisi mi var sorusu gündeme geldi. Aleyna Tilki ve Haldun Demirhisar geçtiğimiz günlerde bir mekanda birlikte vakit geçirirken kameralara yakalanmıştı. Aleyna Tilki hakkında çıkan aşk haberlerini yalanladı ve yakında bir açıklama yapacağını dile getirdi. 

 

İşte o görüntüler;