Aleyna Tilki Gerçekliğe Davet Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımında insanları dürüstlüğe ve gerçekliğe davet etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımında insanları dürüstlüğe ve gerçekliğe davet etti. Son dönemde şarkıcılığı kadar sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da gündemdeki yerini her daim korumayı başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımında insanları dürüstlüğe ve gerçekliğe davet etti. 

 

Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımında "İnsanlar neden birbirlerini sevmemelerine ramen birbirine iyi davranıyor hiç anlamıyorum. Sevmiyorsam hiçbir çıkarım olamaz ki ondan. Kalbimi güzel etmeyen, hayatımda gerçek anlamda neye katkı sağlayabilir? Yalandan tebessümleri reddediyorum.  Ve gerçekliğe davet ediyorum." ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı bu paylaşımı ile dikkat çekerken, sosyal medyada takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte Aleyna Tilki'nin o paylaşımı