Aleyna Tilki'den Olay Gündem Değerlendirmesi! İnsan Beyninin Hakkı Yeniyor!

Aleyna Tilki sosyal medyada konuşulan olaylarla ilgili neler söyledi? Kullanıcılara ne ima etti? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda son dönemde sosyal medya gündeminde yer alan olaylarla ilgili yaptığı açıklamada dikkat çekici ifadeler kullandı. Peki Aleyna Tilki sosyal medyada konuşulan olaylarla ilgili neler söyledi? Kullanıcılara ne ima etti? Cevaplar haberimizde..

 

Aleyna Tilki sosyal medyada konuşulan olaylarla ilgili neler söyledi? Kullanıcılara ne ima etti? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda son dönemde sosyal medya gündeminde yer alan olaylarla ilgili yaptığı açıklamada dikkat çekici ifadeler kullandı. Peki Aleyna Tilki sosyal medyada konuşulan olaylarla ilgili neler söyledi? Kullanıcılara ne ima etti? Cevaplar haberimizde..

 

İnsan beyninin hakkı yeniyor! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda son dönemde sosyal medya gündeminde yer alan olaylarla ilgili yaptığı açıklamada dikkat çekici ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda son dönemde gündemi meşgul eden olaylarla ilgili "Plastik gerçeklerle tatmin olmayı öğrenmiş bir ‘insanlık devri’ ancak öğrendiği şeyin bir öğreti olduğunu algılayınca iyileşebilir… Öğretileri sorgulamak ve tazelemek sizi asıl gerçeğe götürür…Hissettiğiniz ve çekildiğiniz yerleri öğretileriniz yaratır ve öğretileriniz ne kadar gelişir, derinleşirse hisleriniz de bir o kadar dönüşür ve derinleşir. Gerçekle tatmin olmak için bildiğiniz her şeyi unutup ‘bütünün’ gerçekleri size yaşatmasına izin verin…İnsan zihninin ve beyninin hakkı yeniyor. Hakkıyla kullanamıyorsunuz… Der ve konuyu kapatırım. Kullanabilecekler konuyu anladı bile:))" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

aleyna tilki den gundemdeki olaylarla ilgili olay aciklama insan beyninin hakki yeniyor