Aleyna Tilki'den Kapitalizm Ve Sanat Açıklaması! Dikkat Çekti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kapitalizm ve sanat ile ilgili tespitlerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kapitalizm ve sanat ile ilgili tespitlerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kapitalizm ve sanat ile ilgili tespitlerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Kapitalizm ve sanat açıklaması!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kapitalizm ve sanat ile ilgili tespitlerini takipçileriyle paylaştı. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Ne kadar çok buluş ve yenilik olursa (buna sanat da dahil), gelecek için o kadar belirsizlik oluşur. Ve kapitalizm belirsizlik değil kontrol ister. O yüzden dünyayı yönetmek adına yeniliklerin ve GERÇEK sanatın engellenmesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Kişisel olarak kapitalizm bilinciyle büyüyen toplumların baskısını ve eleştirilerini umursamıyorum. Belli bi süreden sonra sadece ait olduğum işleri yapmaya koyuldum. Herkese öneriyorum" ifadelerini kullanan Tilki sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

aleyna tilki den kapitalizm ve sanat aciklamasi