Aleyna Tilki'den Elon Musk'un Çikolatalı Süt Paylaşımına Olay Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Elon Musk'un çikolatalı süt paylaşımı ile ilgili yaptığı yorum ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Elon Musk'un çikolatalı süt paylaşımı ile ilgili yaptığı yorum ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Elon Musk'un çikolatalı süt paylaşımı ile ilgili yaptığı yorum ile gündem oldu.

 

Ben böyle tweet atınca kınıyorlar!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Elon Musk'un çikolatalı süt paylaşımı ile ilgili yaptığı yorum ile gündem oldu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Elon Musk'un çikolatalı süt paylaşımı için "Ben böyle tweet atınca çoğu siyasi abiler bile siyaset tartışmalarında tweetimin like sayısını kınıyorlar aq" ifadelerini kullanan Tilki sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

aleyna tilki den elon musk un cikolatali sut tweetine olay yorum