Aleyna Tilki'den Duygusal Karantina Yazısı!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden başarılı şarkıcı Aleyna Tilki, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda evinde geçirdiği karantina günleriyle ilgili ve gelecekte hayalini kurduğu dünyayla ilgili duygusal bir yazı kaleme aldı. 

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden başarılı şarkıcı Aleyna Tilki, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda evinde geçirdiği karantina günleriyle ilgili ve gelecekte hayalini kurduğu dünyayla ilgili duygusal bir yazı kaleme aldı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran güzel şarkıcı Aleyna Tilki, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda evinde geçirdiği karantina günleriyle ilgili ve gelecekte hayalini kurduğu dünyayla ilgili duygusal bir yazı kaleme aldı.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Bu günler 4 ay önceydi. Amerikadaydım. Keşke tüm insanların tek derdi oyuncak yakalamak olsaydı...En büyük dileğim buydu… Oysa çocuklar zulmün ortasında, oyuncağı bile yokken hatta aileleri bile yanlarında yokken hiçbirimiz hiçbir şey yapamadık. Hayatlarımıza devam ettik... Ama artık şimdi, geçmişteki güzel günlerimizi hep hatırlayıp, evimizde oturup, bizim yerimizde olamayan çocukları da düşünme zamanı.

 

Ben geçmişte kimsesiz çocuklara oyuncaklarımı bağışlamıştım ama bu yetersiz birşey. Açları, haksızlığa uğrayanları savaşı ve zulmü hissetme zamanı. Ve onlara da, sadece oyun oynamayı düşündükleri, güzel bir hayat geçirmeleri için neler yapılabilir onu düşünme ve tasarlama zamanı.... Hastaları düşünüp, sağlıklı günlerimize şükretme zamanı. Sağlığımızın kıymetini bilip, onu korumak zorunda olduğumuzu anlama zamanı.

 

Ailelerimizin ne kadar değerli olduğunu ve onları nasıl koruyacağımızı öğrenme zamanı...Hasta insanlar için yani sadece kendin değil bir başkası için de dua edebilir olma büyüklüğüne sahip olma zamanı… Kendi başımıza kalıp, içimizdeki insanlarla tanışarak kim olduğumuzu tam anlamıyla fark etme zamanı… Öz’e inme zamanı... Doğayı kendi haline bıraktığımızda, doğanın kendi kendini iyileştirebilmesinden ilham alma zamanı… Derinleşip Bağlantı kurma zamanı.... Bu benim ilk karantinam değil, ben her seyahat ve turneden sonra tüm bunları hep düşünüp eve kapanıp kendi içimde yolculuklar yaptım. Kitaplar okudum. Kendime ve özüme ulaşmak için yoga yaptım, insanlarla kısa süreli de olsa bağlantılarımı kestim.

 

Bu bana yabancı gelmiyor bunu hep yapıyordum. Sizler de bunu artık yapın, hep düşünen ve bazen karantinada kalan insan olun Hayat tabii ki akacak ve yaşayacağız ama şuan karantinada kalıp bunları düşünerek yeniden doğmalıyız... Belki Birgün insanlar eşit bir yaşam formu bulur ve çocukların tek derdi oyuncak yakalamak olur... Belki... Sevgiyle kalın" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı bu paylaşımıyla sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım,

 

 

Not: Fotoğraf Aleyna Tilki'nin Instagram sayfasından alınmıştır.