Aleyna Tilki'den 2 Aylık Bebeği Canice Döven Yunus Göç Paylaşımı! Vahşet Paylaştıkça!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gaziantep'te iki aylık bebeği canice döverek komaya sokan baba Yunus Göç ile ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gaziantep'te iki aylık bebeği canice döverek komaya sokan baba Yunus Göç ile ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gaziantep'te iki aylık bebeği canice döverek komaya sokan baba Yunus Göç ile ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. 

 

Vahşet paylaştıkça normalleşip çoğalıyor! 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Ülkemizden kişisel olarak, sosyal medyada çocuklarla alakalı hassas içerikleri, ses ve görselleri paylaşmanın yasak olmasını talep ediyorum. Bunun gerçekleşmesi için ne yapmam gerekir? Vahşet paylaşıldıkça normalleşip çoğalıyor" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;