Aleyna Tilki Cüneyt Özdemir'in Take It Or Leave It Eleştirisine Cevap Verdi! Bilgelik Herkeste Olmaz!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve son dönemde çıkardığı İngilizce şarkısı Take It Or Leave It ile gündemde olan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Cüneyt Özdemir'in Take It Or Leave It'in klibi için yaptığı sert eleştiriye yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve son dönemde çıkardığı İngilizce şarkısı Take It Or Leave It ile gündemde olan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Cüneyt Özdemir'in Take It Or Leave It'in klibi için yaptığı sert eleştiriye yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve son dönemde çıkardığı İngilizce şarkısı Take It Or Leave It ile gündemde olan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Cüneyt Özdemir'in Take It Or Leave It'in klibi için yaptığı sert eleştiriye yanıt verdi. 

 

Bilgelik kaderdir, herkeste olmaz!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve son dönemde çıkardığı İngilizce şarkısı Take It Or Leave It ile gündemde olan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Cüneyt Özdemir'in Take It Or Leave It'in klibi için yaptığı sert eleştiriye yanıt verdi. Twitter sayfasından Cüneyt Özdemir'in Take It Or Leave It şarkısının klibi için yaptığı "Aleyna Tilki’nin son klibini izleyince Türkiye’de kariyeri yönetilemeyen sanatçıların düştüğü hazin duruma üzüldüm.iyi bir ses, berbat bir şarkı, beter bir klip! Coğrafya herkes için kaderdir!" ifadelerine yanıt veren ünlü şarkıcı "Özdemir’e bakınca, yurt dışında yaşasa da yeteneklerini yeteri kadar geliştiremediği için,kendinden gençlere karşı girdiği kompleksi görüyorum. Coğrafya kaderdir diyip insanların potansiyelini limitlemeyin artık Bilgili biri ama bilge değil. Bilgelik kaderdir, herkeste olmaz" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

aleyna tilki cuneyt ozdemir in take it or leave it elestirisine yanit verdi