Aleyna Kalaycıoğlu Ünlü Rapçi İle Aşk Mı Yaşıyor? Birlikte Görüntülendiler!

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu önceki akşam ünlü rapçi Canbay ile görüntülendi. Birlikte tatlı yiyen Aleyna Kalaycıoğlu ve Canbay aşk iddialarının sorulması üzerine sessiz kalmayı tercih etti.

 

Aleyna Kalaycıoğlu Survivor yarışmasına katılmasının ardından adını duyurdu. Geçtiğimiz günlerde Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör ile görüntülenen Aleyna Kalaycıoğlu açıklaması ile şaşırtmıştı. Kalaycıoğlu, "Arkadaşımın arkadaşı kendisi. Beach'te birlikteydik. Telefondan bir şey gösteriyordu. Güneş de vardı. O da kolunu attığı için öyle bir görüntü ortaya çıkmış. Ama zaten bu saatten sonra arkadaşım da değil kendisi. Hoş olmayan şeyler yani. Aramda bir şey olması onunla imkansız" demişti.

 

ALEYNA KALAYCIOĞLU İLE CANBAY AŞK MI YAŞIYOR?

 

Survivor Aleyna yeniden özel hayatıyla gündeme geldi. Kalaycıoğlu şimdi de ünlü rapçi Canbay ile waffle yemeğe gittiği anda objektiflere yansıdı. Magazinburada'nın iddiasına göre Canbay ile aşk yaşayan Survivor Aleyna bu konuda bir yorumda bulunmadı. Yoğun tempoda çalıştığını söyleyen Aleyna enerji depolamak için tatlı yemeğe Bebek'e geldiğini de söyledi.