Aleyna Bağdaçiçek Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Aleyna Bağdaçiçek kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Aleyna Bağdaçiçek ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Aleyna Bağdaçiçek kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Aleyna Bağdaçiçek kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Aleyna Bağdaçiçek ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Aleyna Bağdaçiçek ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Aleyna Bağdaçiçek kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

aleyna bagdacicek kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Aleyna Bağdaçiçek kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Aleyna Bağdaçiçek kimdir? Instagram üzerinden paylaştığı videoları ve fotoğrafları ile dikkat çeken Aleyna Bağdaçiçek 21 yaşındadır. Aslen Erzurumlu olan Aleyna Bağdaçiçek, uzun süre voleybol oynamıştır. Sosyal medyadan da paylaşımlarına devam eden Aleyna Bağdaçiçek, kısa sürede bu platform üzerinde popüler olmuştur. Anne tarafından aslen Bulgaristan Dimitrogravtlı baba tarafından da aslen Erzurum Hasankalelidir. Beli 59.5 cm olan Aleyna Bağdaçiçek’in kilosu de 51’dir. Uzun süre fit kalmasını voleybol oynanmasına bağlamaktadır. Öte yandan halen sporla ilgili olan Aleyna Bağdaçiçek hiç sigara ve alkol kullanmadığını da belirtiyor. Dansçı ve sporcu olan güzel fenomen Aleyna Bağdaçiçek’nin boyu 1.70 civarıdır. Aleyna Bağdaçiçek’in gözleri mavidir. Güzel fenomen Aleyna Bağdaçiçek iri ve mavi gözleriyle de büyülemektedir. Aleyna Bağdaçiçek lens kullanmamaktadır. Fenomenin doğal göz rengi mavidir. Aleyna Bağdaçiçek’ın doğal saç rengi koyu kahverengidir. Güzel fenomen saçlarını doğal tonlarda kullanmayı tercih etmektedir. Aleyna Bağdaçiçek İstanbul’da yaşamaktadır.

 

Aleyna Bağdaçiçek Bigo, Instagram ve Tiktok platformlarında her geçen gün takipçi sayısını arttıran bir fenomendir. Aleyna Bağdaçiçek 2000 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Güzel fenomen anne tarafından Bulgaristan göçmeni, baba tarafından ise Erzurumludur. Aleyna Bağdaçiçek sosyal medya hesaplarında aktif paylaşımlar yapmasının yanı sıra Marmara Üniversitesi’nde eğitimine de devam etmektedir. Güzel sosyal medya fenomeni Aleyna Bağdaçiçek dans ve spor alanında aktif bir isimdir. Bigo Live ve Tiktok platformlarında sergilediği dans performansları ile tanınırlığını arttırmayı başarmıştır. Aynı zamanda basketbol, tenis, fitness ve profesyonel voleybol spor dallarıyla ilgilenmektedir. Küçük yaşlardan itibaren hayatında spora yer vermesi ve sağlıklı beslenmesi sonucunda harika bir fiziğe sahip olmayı başarmıştır. Aleyna Bağdaçiçek’ in şu an hayatında biri olmadığı tahmin edilmektedir.