Alef Mal-i Hülya Derin Esin Yıldız Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Alef Mal-i Hülya Derin Esin Yıldız kimdir? BLU TV'de yayınlanan Alef Mal-i Hülya dizisinden Derin karakterini canlandıran Esin Yıldız ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Esin Yıldız kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Alef Mal-i Hülya Derin Esin Yıldız kimdir? BLU TV'de yayınlanan Alef Mal-i Hülya dizisinden Derin karakterini canlandıran Esin Yıldız ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Esin Yıldız kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

alef mal i hulya derin esin yildiz kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Alef Mal-i Hülya Derin Esin Yıldız kimdir?

 

Esin Yıldız kimdir? Esin Yıldız 16 Ağustos tarihinde dünyaya gelmiştir. Burcu Aslan’dır. Eğitimini Almanya’da BACT Academy’de tamamlamıştır. Yaşamını Almanya’nın Berlin kentinden sürdürmektedir. BACT Academy’de oyuncu eğitmenliği yapmaktadır. Daha önce Dinle Sevgili dizisinde rol almıştır. Edebiyata çok meraklıdır, kitap okumayı sevmektedir. Arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sevmektedir. Hollanda, İspanya, Fransa, Çekya gibi birçok ülkeye seyahat gerçekleştirmiştir. Yeni yerler keşfetmeyi sevmektedir. Kariyerini Actors Garden menajerlik şirketine bağlı olarak devam etmektedir. Instagram’da esinyildiz ismiyle paylaşımlarına devam eden Esin Yıldız’ın bu mecrada 4767 takipçisi bulunmaktadır.