Al Sancak Selim Atakan Rıdvan Aybars Düzey Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Al Sancak Selim Atakan Rıdvan Aybars Düzey kimdir? TRT'de yayınlanan Al Sancak dizisinde Selim Atakan karakterine hayat veren Rıdvan Aybars Düzey ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Rıdvan Aybars Düzey kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Fenoreporter olarak araştırdık. Cevaplar haberimizde..

 

Al Sancak Selim Atakan Rıdvan Aybars Düzey kimdir? TRT'de yayınlanan Al Sancak dizisinde Selim Atakan karakterine hayat veren Uğur Güneş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Rıdvan Aybars Düzey kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Fenoreporter olarak araştırdık. Cevaplar haberimizde..

 

al sancak selim atakan ridvan aybars duzey kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Al Sancak Selim Atakan Rıdvan Aybars Düzey kimdir?

 

Rıdvan Aybars Düzey kimdir? Rıdvan Aybars Düzey 1986 yılında dünyaya gelmiştir. Günümüzde 36 yaşında olan oyuncu yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. 1.85 cm boyunda, 70 kilo ağırlığında olan Rıdvan Aybars Düzey son olarak Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde yer almıştır. Instagram’da r.aybarsduzey ismiyle paylaşımlarına devam eden Rıdvan Aybars Düzey’in bu mecrada 13.6K takipçisi bulunmaktadır.