Akrep Dizisi İpek Kimdir? Esila Umut Daha Önce Hangi Dizilerde Rol Aldı? İşte Detaylar!

Başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy gibi oyuncuların yer aldığı Star TV'nin merakla beklenen dizisi Akrep yayın hayatına başlarken, dizide güzelliğiyle ön plana çıkan genç oyuncu Esila Umut hakkındaki bilgiler kullanıcılar tarafından merak ediliyor. 

 

Başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy gibi oyuncuların yer aldığı Star TV'nin merakla beklenen dizisi Akrep yayın hayatına başlarken, dizide güzelliğiyle ön plana çıkan genç oyuncu Esila Umut hakkındaki bilgiler kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Son dönemde yayınladığı dizilerle reyting rekorları kıran Star TV'nin yeni yayın döneminde çok şeyler beklediği yapımı Akrep dizisi yayın hayatına başlarken, dizide güzelliğiyle ön plana çıkan genç oyuncu Esila Umut hakkındaki bilgiler kullanıcılar tarafından merak ediliyor.

 

Esila Umut kimdir? 

 

2001 yılında İzmir'de doğup büyüyen genç oyuncu Esila Umut, dizide Akrep İpek karakterine hayat veriyor. Halen hayatını İzmir'de devam ettiren güzel oyuncu şimdiden sektörde adından söz ettirmeye başlarken, birçok yapımcının radarına girmiş gibi gözüküyor. Esila Umut, Ufak Tefek Cinayetlerde ki rolünden önce ise Elçin Sangu ve Ozan Doğulu ile beraber Sevdam Alabora dizisinde boy göstermişti. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde flashback sahnelerinde Pelin karakterinin gençliği için ekran karşısına geçti. Güzel oyuncu,  yeni dizi Akrep’te İpek karakterine hayat verecek. “Aşk; hayata tutunmak için en güzel bahanedir.” Diyen Akrep İpek karakterinin nasıl bir hikayesi olacak? İlerleyen bölümlerde hep birlikte göreceğiz.

 

akrep ipek esila umut

 

Esila Umut hangi dizilerde rol aldı? 

 

2015 - Sevdam Alabora

2016 - Ufak Tefek Cinayetler 

2020 - Akrep