Akaryakıt Fiyatlarına Beklenen İndirim Geldi Vatandaş Biraz Nefes Aldı!

Sosyal medyada ve internette kullanıcılar akaryakıt fiyatlarıyla ilgili yaÅŸanan geliÅŸmeleri sıklıkla takip etmeye devam ederlerken, sektör kaynaklarına dayandırılan habere göre akaryakıt fiyatlarına beklenen indirim geldi. 

 

Sosyal medyada ve internette kullanıcılar akaryakıt fiyatlarıyla ilgili yaÅŸanan geliÅŸmeleri sıklıkla takip etmeye devam ederlerken, sektör kaynaklarına dayandırılan habere göre akaryakıt fiyatlarına beklenen indirim geldi. Sosyal medyada ve internette kullanıcılar akaryakıt fiyatlarıyla ilgili yaÅŸanan geliÅŸmeleri sıklıkla takip etmeye devam ederlerken, sektör kaynaklarına dayandırılan habere göre akaryakıt fiyatlarına beklenen indirim geldi. 

 

Güncel benzin ve motorin fiyatlarında son dakika geliÅŸmeleri yakından takip ediliyor. Motorin fiyatlarına gelen üst üste zamların ardından araç sahiplerini sevindirecek haber geldi. Benzin fiyatlarında yapılan indirim sonrası güncel akaryakıt fiyatlarını sizler için haberimizde derledik. Ä°ÅŸte 30 AÄŸustos 2022 güncel motorin (mazot), LPG ve benzin fiyatları... GeçtiÄŸimiz günlerde motorin fiyatlarına 95 kuruÅŸ yapılan zam sonrasında  87 kuruÅŸ daha zam yapılmıştı. Üst üste yapılan zam haberleri sonrasında araç sahiplerine sevindirici haber benzinden geldi.  Benzin fiyatlarına 30 AÄŸustos Salı günü itibarıyla 1 lira 04 kuruÅŸ indirim geldi. Yapılan indirim sonrası 20 TL'ye kadar gerileyen benzin fiyatları ile güncel akaryakıt fiyatları merak konusu oldu. Ä°ÅŸte Ä°stanbul, Ankara, Ä°zmir 30 AÄŸustos Salı güncel LPG, mazot ve benzin fiyatları...

 

BENZÄ°NDE BEKLENEN Ä°NDÄ°RÄ°M GELDÄ°!

 

GeçtiÄŸimiz günlerde brent petrol fiyatında yaÅŸanan düÅŸüÅŸle beraber araç sahiplerinin yüzünü güldürecek bir geliÅŸme yaÅŸandı. Sektör kaynaklarından edinilen bilgilye göre; Benzin fiyatlarına 30 AÄŸustos Salı günü itibariyle geçerli olmak üzere 1 lira 04 kuruÅŸ indirim yapıldı.

 

MOTORÄ°NE PEÅž PEÅžE ZAM UYGULANMIÅžTI!

 

25 AÄŸustos PerÅŸembe günü 95 kuruÅŸ zamlanan motorin fiyatlarına 87 kuruÅŸ daha zam yapılmıştı.

 

LÄ°TRE FÄ°YATI 20 TL'YE KADAR Ä°NDÄ°!

 

İstanbul'da ortalama olarak 21,15 TL'den satılan benzinin litre fiyatı uygulanacak son akaryakıt indiriminin ardından 20 liraya kadar geriledi.