Ajda Pekkan'dan Pratik Sahne Kostümü!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ajda Pekkan önceki gün Haliç Kongre Merkezi'nde sahne alırken tercih ettiği pratik ve hesaplı sahne kostümü ile sosyal medyada beğeni topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ajda Pekkan önceki gün Haliç Kongre Merkezi'nde sahne alırken tercih ettiği pratik ve hesaplı sahne kostümü ile sosyal medyada beğeni topladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Süperstar lakaplı ünlü şarkıcı Ajda Pekkan önceki gün Haliç Kongre Merkezi'nde sahne alırken tercih ettiği pratik ve hesaplı sahne kostümü ile sosyal medyada beğeni topladı. 

 

 

CNN Türk'ün haberine göre; Ajda Pekkan önceki akşam Haliç Kongre Merkezi’nde sahne aldı. Ünlü modacıların diktiği milyonluk kıyafetlerle görmeye alıştığımız Süperstar bu kez çok sade bir stil tercihi yaptı. Tişörtü 34, blue jean’i 50, ayakkabısı 53 Euro’ydu. Bu tarzın bedeli toplamda 137 Euro, yani 2 bin 400 liraydı.

 

 

İşte o kostüm;

 

ajda pekkan dan pratik ve hesapli sahne kostumu



Etiketler: