Ahmet Tatlıses'ten Barışma Sonrası İmalı Paylaşım! Gündem Oldu!

İbrahim Tatlıses'le Ahmet Tatlıses bir süredir küstü. Küslükleri sona eren iki isimden Ahmet Tatlıses, doğum günü için yaptığı paylaşımında kullandığı ifadelerle şaşırttı. O sözlerde babası İbrahim Tatlıses'e bir gönderme var mı, merak konusu oldu.

 

İbrahim Tatlıses büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile bir süredir küstü. Aralarındaki küslük sona eren baba-oğul, hastane çıkışında görüntü vermişti. Yeni yaşına merhaba diyen Ahmet Tatlıses, doğum günü için özel bir paylaşımda bulundu. Uzunca bir yazı yazan Tatlıses, kullandığı ifadelerle dikkat çekti.

 

Ahmet Tatlıses paylaşımında şu cümleleri kullandı:

 

"Bugün doğum günüm, şöyle bir geriye bakıyorum da koşarak geçmişim gibi hızlı, her duyguyu ağır ağır sindirmişim gibi yavaş yıllar... Bugünüme bakıyorum ve diyorum ki; ne yaşamış olursam olayım; kimin bana ihtiyacı varsa yanında durdum, bana ya da başkasına yapılan haksızlığa göz yummadım!”

 

"Azımız oldu, çoğumuz oldu ALLAH bize yeter dedim... Mazlum oldum ama mahçup olmadım... sevdim, emek verdim ve vazgeçmedim... ama en önemlisi iyi insan olmaya çalıştım ve bu hep böyle devam edecek!”

 

"Her eski yaş bir öğretmen, her gelen yaş yeni bir devrim hayatta... İyi derslere, güzel anılara yürüyelim o zaman hem de BEMBEYAZ ve KÖTÜ HER ŞEYİ GERİDE BIRAKARAK... Doğum günümü kutlayan tüm dostlarıma ve sevenlerimize çok teşekkür ederim... Sağlıkla nice yaşlara yol almak tek duam, "ALLAH" mahçup etmesin."