Ahmet Bulut'tan Dursun Özbek İtirafı!

Aralarında Arda Turan, Tolgay Arslan, Emre Çolak gibi oyuncularında da bulunduğu bir çok ünlü oyuncunun menajerliğini yapan Ahmet Bulut yaptığı Dursun Özbek açıklaması ile gündemin ilk sıralarında kendisine yer buldu. 

 

Aralarında Arda Turan, Tolgay Arslan, Emre Çolak gibi oyuncularında da bulunduğu bir çok ünlü oyuncunun menajerliğini yapan Ahmet Bulut yaptığı Dursun Özbek açıklaması ile gündemin ilk sıralarında kendisine yer buldu. Ünlü menajer yaptığı açıklamada "Hayal kırıklığına uğradığım bir başkan var, Dursun Özbek. Bana "Bruma'yı satar mısın?" dedi. 15 milyon euroya sattım. Feghouli ve Belhanda'yı getirdim. Haftaya, haftaya diyerek benimle sözleşme yapmadı. Sonra seçime gitti. "Kazanırım" dedi ama kaybetti. Kazık yedim" ifadelerini kullanırken bu paylaşımı ile sosyal medyada gündeme oturdu. 

 

Açıklamalarına devam eden ünlü menajer Falcao için de değerlendirmede bulunurken maliyet olarak makul bir ücret karşılığında Galatasaray'a geldiğini belirtirken "Neye göre maliyeti yüksek. Falcao gelirken ilk senesinde fedakarlık yaptı. Fedakarlık derken sonuçta çocuk buraya para için geldi. Orada aldığı garanti, Galatasaray'dan çok daha fazlaydı. Türkiye standarlarında çok uçuk bir para değil. Herkes deklare etti, 5 milyon Euro. Çok futbolcu Türkiye'de bu parayı kazandı. İmza ücreti de almadı. Sakatlık durumu da başkanın söylediği gibi burada sakatlandı. Oynadı ve umarım 2-3 hafta sonra dönüp burada gerçek Falcao'yu gösterecek. Falcao'yu kimse tartışamaz. Orada 30-35 maç oynadı." ifadelerini kullandı.