Afra Saraçoğlu Yeni İmajıyla Beğeni Topladı!

Birçok yapımla ekran karşısında yer alan Afra Saraçoğlu, sosyal medya sayfasını aktif olarak kullanan isimler arasında yer alıyor. Magazin dünyasının gündeminden düşmeyen Afra Saraçoğlu, şimdi ise yeni imajıyla gündeme geldi.

 

2015 yapımı 'En Güzeli' filmi ile ekran yolculuğu başlayan; 'Fazilet Hanım ve Kızları', 'İyi Oyun', 'Kardeş Çocukları' ve 'Yeşilçam' gibi yapımlarda rol alan Afra Saraçoğlu, hem oyunculuk kariyeri hem de özel hayatıyla magazin gündemine geliyor. İki sezondur aynı dizide rol alan oyuncu, dört yıllık aşkı Mert Yazıcıoğlu'ndan sürpriz şekilde ayrıldıktan sonra rol arkadaşı Mert Ramazan Demir'le bir dargın bir barışık ilişkisiyle çok konuşuluyor.

 

afra saracoglu yeni imajiyla begeni topladi

 

"ÖZEL BİRLİKTELİĞİMİZ YOK" 

 

Birlikte çıktıkları tekne tatilinde dudak dudağa görüntülenen popüler çiftten daha sonra ayrılık haberi gelmişti. Mert Ramazan'la ilişkisi hakkında aylar sonra konuşan Saraçoğlu, "Sadece iş arkadaşıyız, özel bir birlikteliğimiz yok. Bu kadar" ifadelerini kullanmıştı. Yaptığı paylaşımlarla sürekli ilgi uyandıran ünlü oyuncu bu kez stil değişikliği ile gündeme geldi. Ünlü bir giyim markasının yüzü olan Afra Saraçoğlu, yeni saçı ve tarzı ile dikkat çekti.