Afra Saraçoğlu'nun Tatil Pozu Beğeni Topladı!

İki sezondur Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Yalı Çapkını dizisinde başrol oynayan Afra Saraçoğlu, sezon finali sonrası soluğu tatilde aldı.

 

Ünlü oyuncu, tatilde çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor ile başrolleri paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde Seyran Korhan karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, yeni sezon öncesi dinlenmek için tatile çıktı.

 

afra saracoglu nun tatil pozu begeni topladi

 

İSPANYA'YA GİTTİ

 

Tatil için yurt dışını tercih eden ve İspanya'ya giden Afra Saraçoğlu, deniz kenarında verdiği pozu takipçileriyle paylaştı. Her fırsatta Yalı Çapkını projesini ve Seyran karkaterini çok sevdiğinden bahseden ünlü oyuncunun paylaşımı büyük ilgi gördü.

 

"HEPİMİZ BENZER ŞEYLER DENEYİMLİYORUZ”

 

Öte yandan Afra Saraçoğlu, geçtiğimiz aylarda Seyran ve Ferit'in neden bu kadar sevildiği sorusunu yanıtlamıştı. Ünlü oyuncu, "Karakterlerin saf duygularının filtresinin bir şekilde seyirciye ulaşması nedeniyle bu kadar rahat şekilde benimsendiğini düşünüyorum. Hepimiz benzer kırgınlıkları, unutulmuşlukları ve yok sayılışları deneyimliyoruz, SeyFer için en büyük etken gençlikleriyle gelen o duygu yoğunluğunu hissetmekti" demişti. Yalı Çapkını'nın 7 Haziran akşamı yayınlanan sezon finaline Halis Ağa'nın şaşırtan planı ve "Seyran öldü mü?" sorusu damga vurdu.