Afra Saraçoğlu'nun Annesi Kızı İçin Yapılan 'Yeteneksiz' Yorumuna Ateş Püskürdü!

Yalı Çapkını dizisinin Seyran'ı Afra Saraçoğlu'nun annesi Lütfiye Saraçoğlu, kızı için bir sosyal medya hesabının yaptığı "Yeteneksiz" yorumuna ateş püskürdü. Sinirlerine hakim olamayan Lütfiye Saraçoğlu, "Zavallısınız, acınası haldesiniz" sözleri ile tepki gösterdi. Afra Saraçoğlu konuya ilişkin herhangi bir yorumda bulunmadı.

 

Başrollerini Mert Ramazan Demir ile paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu dizinin sezon finali yapmasının ardından Amerika'ya dil eğitimine gitti. Hem kariyeri hem de özel hayatıyla gündemden düşmeyen Afra Saraçoğlu için yapılan "Yeteneksiz" yorumu annesi Lütfiye Saraçoğlu'nu çileden çıkardı.

 

Bir sosyal medya hesabı tarafından paylaşılan haberde "Bu yeteneksizlikle nasıl oyuncu oldukları bilinmeyen Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, birbirlerini takip etmeyi bıraktı" ifadeleri kullanıldı.

 

afra saracoglu nun annesi kizi icin yapilan yeteneksiz yorumuna ates puskurdu

 

Kızıyla ilgili yapılan yoruma çok sinirlenen anne Lütfiye Saraçoğlu paylaşıma cevap vererek "Siz bir de buradan kadın duyarı da kasarsınız değil mi? Zavallısınız, acınası halleriniz. İlahi adalet umarım sizi bulur bir gün. Bir annenin ahını almak istemişsiniz ama senin bunları anlayacağından şüpheliyim. Kin ve nefretle dolusunuz. Utanmazsınız. Herkesin bir ailesi var, utanmazlar. Sen kimsin boş bir sayfasın" ifadelerini kullandı.