Afra Saraçoğlu Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Afra Saraçoğlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Afra Saraçoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Afra Saraçoğlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Afra Saraçoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

afra saracoglu kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Afra Saraçoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Afra Saraçoğlu kimdir?  Genç oyuncu Afra Saraçoğlu 2 Aralık 1997 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Saraçoğlu, ilk oyunculuk deneyimini 2016 yılında beyaz perdede izlediğimiz, başrollerini Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın paylaştığı İkinci Şans filminde kazandı. Afra Saraçoğlu, 2 Aralık 1997 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimine Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde devam eden Afra Saraçoğlu ilk oyunculuk deneyimini; başrollerini Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın paylaştığı İkinci Şans filminin kadrosunda yer alarak yaşamıştır. Şimdilerde Star Tv ekranlarında yayınlanmakta olan Kardeş Çocukları dizisinde Hayat Çetin karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu 1.70 metre boyunda, 48 kilo ve Yay burcudur.