Afra SaraçoÄŸlu Kendisini Terk Eden Babasını Affetti! Ä°lk Paylaşım!

Yalı Çapkını dizisiyle ününe ün katan güzel oyuncu Afra SaraçoÄŸlu, küçükken kendisini terk eden babası UÄŸur SaraçoÄŸlu'nu affetti. Yurt dışına giden oyuncu, yıllardır görmediÄŸi babasıyla poz vererek Instagram hesabından paylaÅŸtı.

 

Medyatava'nın haberine göre; Yalı Çapkını dizisiyle ününe ün katan güzel oyuncu Afra SaraçoÄŸlu, küçükken kendisini terk eden babası UÄŸur SaraçoÄŸlu'nu affetti. Yurt dışına giden oyuncu, yıllardır görmediÄŸi babasıyla poz vererek Instagram hesabından paylaÅŸtı. 

 

afra saracoglu kendisini terk eden babasini affetti

 

Mert Ramazan Demir ile baÅŸrolde yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde "Seyran" karakterini canlandıran ünlü oyuncu Afra SaraçoÄŸlu, dizinin sezon finaline girmesinin ardından uzun yıllardır görüÅŸmediÄŸi babası UÄŸur SaraçoÄŸlu ile bir araya geldi. Daha önce babasıyla ilgili yaptığı açıklamada "Annemle babam ben çok küçükken ayrıldı. Babamla 9 ve 13 yaşındayken iki kez görüÅŸtüm, bir daha hiç haber alamadım. Artık görüÅŸmem, üzerimde hiç emeÄŸi yok" diyen oyuncu, yıllar sonra babasıyla buluÅŸtu. En son 13 yaşındayken gördüÄŸü babasını ziyaret etmek için Amerika'ya giden oyuncu Instagram hesabından babasıyla bir karesini paylaÅŸtı.