Afra Saraçoğlu Arkadaşlarıyla Çektiği Video İle Dillere Düştü!

Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor ile başrolleri paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde "Seyran" karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu arkadaşlarıyla tatilde. Bir grup arkadaşıyla video çeken oyuncu sosyal medyanın diline düştü.

 

Yalı Çapkını dizisinde başrol oynayan Afra Saraçoğlu, sezon finali sonrası soluğu tatilde aldı. Tatil paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen yıldız, soğuk su meditasyonunu da yapmıştı. Rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile ayrılan Saraçoğlu kız arkadaşlarıyla tatiline devam ediyor. Afra Saraçoğlu'nun Bodrum tatilinde kız arkadaşlarıyla çektiği videoda kendini öne çıkardığı anlar sosyal medya kullanıcılarının diline fena düştü!

 

afra saracoglu arkadaslariyla cektigi video ile dillere dustu

 

Afra Saraçoğlu'nun sarışın kız arkadaşının önüne geçmesi dikkat çekerken sosyal medyada yorumlar da gecikmedi. Sosyal meydada Afra fanları "Çok güzel parlıyor" derken bazı kullanıcılar da "Üzgünüm sarışın videodaki herkesin tozunu almış", "Sarışına ne yapsalar gölgede kalmıyor inanılmaz bir güzellik", "Sarışın çok güzel Afra gölgede kaldı" yorumlarında bulundu.