Adet Dönemi İçin Yanlış Bilinen 6 Gerçek Nelerdir?

Youtube'da yayınladığı sağlık içerikleriyle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda adet dönemi için yanlış bilinen 6 gerçek hakkında detaylı bilgiler verdi. Peki adet dönemi için yanlış bilinen 6 gerçek nelerdir? Cevaplar haberimizde..

 

Youtube'da yayınladığı sağlık içerikleriyle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda adet dönemi için yanlış bilinen 6 gerçek hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda adet dönemi için yanlış bilinen 6 gerçek hakkında detaylı bilgiler verdi. Peki adet dönemi için yanlış bilinen 6 gerçek nelerdir? Cevaplar haberimizde..

 

Adet dönemi için yanlış bilinen 6 gerçek nelerdir?

 

Adet dönemi kadın hayatında önemli bir yere sahip bedensel bir durumdur. Bir kadının hayatı boyunca ortalama 10 yılını adet görerek geçirdiğini düşünürsek bu konuda doğru bilgileri bilmenin önemi daha da öne çıkar. Zaman içinde adet dönemi ile ilgili çok farklı inanışlar ortaya çıkmıştır. Hâlbuki bilimsel verilerin ışığında bakıldığında bu dönem ile ilgili doğru bilinen bazı bilgilerin yanlış olduğu ortaya çıkıyor.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.