Acun Ilıcalı Survivor 2024 All Star'a Katılacak 3 İsmi Daha Açıkladı!

TV8'de Ocak 2024'te yayın hayatına başlayacak Survivor 2024 All Star için kadrolar oluşturulmaya devam ederken Acun Ilıcalı yarışmaya katılacak üç ismi daha açıkladı. 

 

TV8'de Ocak 2024'te yayın hayatına başlayacak Survivor 2024 All Star için kadrolar oluşturulmaya devam ederken Acun Ilıcalı yarışmaya katılacak üç ismi daha açıkladı. TV8'de Ocak 2024'te yayın hayatına başlayacak Survivor 2024 All Star için kadrolar oluşturulmaya devam ederken Acun Ilıcalı yarışmaya katılacak üç ismi daha açıkladı. 

 

Acun Ilıcalı, Survivor All Star'da yarışacak yarışmacıları her gün tek tek açıklıyordu. Ilıcalı, bu kuralını bozdu ve 3 yeni ismi birlikte duyurdu. Survivor yarışması, 2024 yılında All Star bölümüyle ekrana gelecek. Survivor 2024 All Star kadrosu da Acun Ilıcalı'nın gün gün yaptığı açıklamalarıyla belli oluyor.

 

acun ilicali survivor 2024 all star a katilacak uc ismi daha acikladi

 

3 YENİ İSMİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

 

Ilıcalı, son olarak kadroya dahil olan 3 ismi daha duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ilıcalı, "Survivor’ın 3 önemli ismi Sahra Işık, Yasin Obuz ve Gizem Memiç Survivor All Star kadrosuna dahil oldu. 3 yarışmacımıza da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.