Acun Ilıcalı'nın Hull City'si UçuÅŸa Geçti! Åžota'dan Ä°yi BaÅŸlangıç!

Åžota Arveladze'li Hull City ilk maçında ne yaptı? GeçtiÄŸimiz hafta satın aldığı Hull City ile gündemde olan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, teknik direktörlük görevine Åžota Arveladze'yi getirirken, Åžota ilk maçında Championship'e iyi bir baÅŸlangıç yapmayı baÅŸardı. Peki Åžota Arvaledze'li Hull City ilk maçında ne yaptı? Cevaplar haberimizde..

 

Åžota Arveladze'li Hull City ilk maçında ne yaptı? GeçtiÄŸimiz hafta satın aldığı Hull City ile gündemde olan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, teknik direktörlük görevine Åžota Arveladze'yi getirirken, Åžota ilk maçında Championship'e iyi bir baÅŸlangıç yapmayı baÅŸardı. Peki Åžota Arvaledze'li Hull City ilk maçında ne yaptı? Cevaplar haberimizde..

 

Ä°lk maçından 2-0 galibiyetle ayrıldı!

 

Acun Ilıcalı, Hull City'ye uÄŸurlu geldi! Kaplanlar, kulübün el deÄŸiÅŸtirmesinin ardından ligde çıktığı 3. maçında da galibiyetle ayrıldı. Yeni teknik direktör Åžota da takımının başında çıktığı ilk maçta 3 puanla tanıştı. Ä°ngiltere Championship’in 29. haftasında Hull City ile Swansea City karşı karşıya geldi. Kingston Stadı’nda 13 bin 101 kiÅŸinin izlediÄŸi mücadeleyi Acun Ilıcalı’nın takımı Hull 2-0 kazanarak üst üste 3. zaferini elde etti. Acun Ilıcalı’nın takımı satın almasının ardından çıktığı 3 maçı da kazanan Hull City, bu karşılaÅŸmada rakiplerine gol ÅŸansı da tanımadı. Hull City ile ilk maçına çıkan teknik direktör Åžota Arveladze de Ada’daki kariyerine galibiyetle baÅŸlamış oldu. Hull City’ye Swansea City karşısında galibiyeti getiren golleri 5. dakikada Tom Eaves ve 17. dakikada Keane Lewis-Potter kaydetti. Bu sonucun ardından Hull 32 puanla 18. sıraya yükselirken, Swansea da 32 puanla 17. sırada kaldı.