Acun Ilıcalı Açıkladı! Dominik'te Polisten Survivor Ekibine Operasyon!

TV8'de yayınlanan Survivor 2024 All Star'ın yeni bölüm fragmanında konseyde Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada Survivor ekibine Dominik'te polisin operasyon açtığını söylerken ifadeler gündem oldu. 

 

Survivor 2024 All Star'ın pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümünün fragmanında Acun Ilıcalı Dominik'te Survivor ekibine polisin operasyon yaptığını duyurdu. Bu akşam yayınlanacak MasterChef Türkiye 2023 All Star finali nedeniyle Survivor'un yeni bu akşam ekranda olmayacak.

 

Pazartesi akşamı yayınlacak bölümün fragmanı ise içinde ilginç detaylar barındırıyor. 3. dokunulmazlık oyununun yapılacağı bölüm fragmanında Nagihan'ın serzenişi dikkat çekti. Erkeklerin zayıf olduğunu söyleyen Nagihan, kazanmaları gerektiğini vurguladı. Turabi ise rüyasında yarışmacıları gördüğünü anlattı. Turabi, "Tam yemek yiyip güzel bir rüya göreceğim zannederken Hakan'ı gördüm. Koşarak yemek istedi benden ve vermemek için uğraştım. Rüyamı zehir ettiler" dedi. Ada konseyine ise Acun Ilıcalı'nın açıklamaları gündem oldu. llıcalı Dominik'te Survivor ekibine polisin operasyon yaptığını duyurdu. Acun Ilıcalı konuyla ilgili şaşkınlığını gizleyemezken şu ifadeleri kullandı: "Şaşırdığım çok olay oldu ama bu enteresan bir olay. Ben şu yaşıma geldim, böyle bir şey görmedim. Telefon geliyor. Abi... Efendim. Dominik polisi operasyon yapmış bizimkileri almışlar."