80 Yaşındaki Robert De Niro 9 Aylık Çocuğuyla Hayata Yeniden Merhaba Diyor!

“80 yaşında baba oldum. İnanılacak gibi değil!”: Robert De Niro çok ama çok ileri yaşta baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. 9 aylık kızı Gia’dan söz ederken gözyaşlarını tutamıyor.

 

“Killers of the Flower Moon” (Dolunay Katilleri) filmindeki rolüyle Oscar Ödülleri’nde “En iyi aktör” adayı gösterilen 80 yaşındaki Robert De Niro, 7’nci kez baba oldu.

 

Ama son çocuk hayatını yeniden şenlendirdi. “B yaşta baba olmak muhteşem bir duygu” diyen aktör, gününün büyük bir bölümünü 9 aylık kızı Gia ile geçirmekten son derece mutlu oluyor.

 

Geçenlerde “AARP” dergisine verdiği röportajda minik kızından söz ederken gözyaşlarını tutamadı: “Beni sıkan veya kaygılandıran ne varsa kızıma baktığımda kayboluyor. Size o sevecen bakışları, sizi gözlemeleri, inanın başka bir aleme götürüyor” dedi.

 

Robert De Niro ile eşi Tiffany Chen geçen Mayıs’ta bir kız çocuk sahibi oldular. Tiffany Chen, eski bir dünya “Taiciçüen” şampiyonu.

 

(Not: “Çince adıyla “Tai-Chi” diye bilinen bu savaş sanatı, Tao öğretisiyle ortaya çıkmış olan evrenle uyumlanmayı amaçlıyor. “Savaş” sözcüğü çatışmayı değil, dayanma gücünü, dirliği, uyumu bulma mücadelesini anlatıyor. Kökleri Milat’tan Önce 3 bin yıllarına kadar gidiyor.)

 

Tiffany Chen, Robert De Niro ile “The Intern” (Stajyer) filminin çekimleri sırasında tanıştılar. Tiffany Chen’in o filmde küçük bir rolü vardı. Birkaç yıl sonra yeniden karşılaştılar ve aralarındaki aşk o zaman doğdu.

 

Robert De Niro’nun daha önceki evliliklerinden 6 çocuğu dünyaya geldi. İşte dökümü:

 

-İlk eşi Diahnne Abbot’tan Drena (52 yaşında) ve Raphael (47 yaşında).

 

-Bir sonraki eşi Toukie Smith’den ikiz çocukları Julien ve Aaron (28 yaşında).

 

-Daha sonraki eşi Grace Hightower’den Elliot (25 yaşında) ve Helen (12 yaşında).

 

Drena ve Raphael ona 4 torun verdiler. Torunların en büyüğü, Drena’nın oğlu Leandro, geçen yıl Temmuz ayında aşırı uyuşturucu kullanımından öldü.