7 Çocuk Babası Alec Baldwin Aile Hayatını Reality Show Yapacak!

Alec Baldwin, eÅŸi Hilaria Baldwin ve yedi çocuÄŸuyla birlikte evinin kapılarını realite ÅŸov için açacak.

 

Habertürk'te yer alan habere göre; Yapımcısı ve baÅŸrol oyuncusu olduÄŸu 'Rust' filmi setinde yaÅŸanan ölümlü kaza nedeniyle yargılanmasına devam edilen ve suçlu bulunması halinde hapis cezasına çarptırılacak olan Alec Baldwin, hayatına hız kesmeden devam ediyor. 66 yaşındaki Emmy ödüllü oyuncu, eÅŸi Hilaria Baldwin ve yedi çocuÄŸuyla birlikte realite ÅŸov yıldızlığına soyunuyor. ABD'li oyuncunun realite ÅŸovun 2025'te yayınlanacağı duyuruldu.

 

12 yıl önce evlenen Alec ve Hilaria Baldwin çifti, yedi çocuÄŸuyla paylaÅŸtıkları evi ve aile yaÅŸantılarını kameralara açacak. Alec Baldwin, diziyle ilgili bir tanıtım videosu yayınlayarak; “Ä°niÅŸ ve çıkışları yaÅŸamak için sizi evimize davet ediyoruz. Ä°yi, kötü, vahÅŸi ve çılgın... Evimiz, olmayı en çok sevdiÄŸimiz yer" ifadesini kullandı.

 

Alec Baldwin ile Hilaria Baldwin çiftinin Carmen (10), Rafael (8), Leonardo (7), Romeo (5) Maria (3), Eduardo Pao Lucas (3) ve Ilaria (16 aylık) adlarında çocukları var. Alec Baldwin'in ayrıca ÅŸimdi 70 yaşında olan eski eÅŸi Kim Basinger'dan 28 yaşındaki kızı Ireland bulunuyor. Öte yandan ünlü oyuncu yargılanmaya devam ediyor. 2023 yılının ocak ayında 'kasıtsız insan öldürme' ile suçlanan oyuncunun hakkındaki suçlamalar üç ay sonra düÅŸmüÅŸtü. Ortaya çıkan yeni kanıtların ardından ünlü oyuncuya yeniden 'kasıtsız insan öldürme' suçlaması yöneltildi.

 

Alec Baldwin'in avukatları iddianamenin düÅŸürülmesini talep ettikten sonra 17 Mayıs'ta yapılan duruÅŸmada, New Mexico eyalet savcısının jüri üyelerine savunma tanıklarını sorgulayabileceklerini söylememesi ve oyuncunun davasına yardımcı olacak kanıtları dinlemelerini engellemesi nedeniyle büyük jürinin oyuncuya yönelik iddianamesinin sahtekârlık olduÄŸunu savundu.

 

18 AY HAPÄ°S CEZASI ALABÄ°LÄ°R

 

Devam eden davada yargıç ise Alec Baldwin'in 2021'de yaÅŸanan ölümcül bir film seti çekimiyle ilgili 'kasıtsız insan öldürme' suçlamasının reddedilmesi yönündeki talebini reddetti. Alec Baldwin'in 9 Temmuz'da hakim karşısına çıkması bekleniyor. Oyuncu eÄŸer suçlu bulunursa 18 aya kadar hapis cezasına çarptırılabilir.