4 Ay Komada Kalıp Çıkan Madonna'nın Dönüşü Muhteşem Oldu!

Bir bakteri enfeksiyonuna yakalanınca tadavisi için 4 ay boyunca komada tutulan 65 yaşındaki Madonna dünya turuna kaldığı yerden devam etmeye başladı. Sanatçı Paris’te 1 saat 40 dakika gecikmeli sahneye çıktığı Paris’te 2 saat 20 dakika süren konserinde hayranlarını coşturdu.

 

Fenoreporter - Magazin Servisi

 

Londra, Anvers, Kopenhag, Barcelona, Stockholm ve Lizbon’dan sonra tedavinin ardından ilk konserini Paris’te veren ve hayranlarının “Son kraliçe” dedikleri Madonna performansıyla göz doldurdu. Bir hayranı sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “20 yıldır Madonna’yı izliyorum. Ve gittiğim her konserinde beni şaşırtmaya devam ediyor. Bu yaz yaşadığı hastalıktan sonra verdiği ilk konserde enerjisiyle yaratıcılığıyla bize eski Madonna olduğunu gösterdi” diye yazdı.

 

Gerçekten de Madonna kariyeri 40 yılı geçmesine rağmen sahnede ilk konserindeki kadar dinamik, enerji dolu ve coşkulu. “Bu 40 yılda nice sanatçı silinip gitti. Ben şanslılardanım ve bu imtiyaz için her gün duam ediyorum” diyen Madonna, Paris konserinde sahneye çocuklarından ikisiyle birlikte çıktı: Mercy James ve David. “Bad Girl” ve “La Isla Bonita” parçalarında annelerine eşlik ettiler.

 

Anlaşılan “Popun kraliçesi” hiç yaşlanmayacak…